GYIK

Az alábbiakban olvashatja a Forest-tel kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdéseket- válaszokat.

Hol vásárolhatom meg a Forest termékeit?

Általában minden szupermarketben, hipermarketben, kisboltban és drogériában elérhető a Forest termékek széles választéka, melyekről a honlapon a Hol? menüpontra kattintva is tájékozódhat . Ha mégsem találná meg, amit keres, lépjen kapcsolatba velünk, és tájékoztatjuk arról, hol kaphatók termékeink az Ön közelében is.

Mit jelent a Dupla Puha Cellás Rendszer technológiára utaló szlogen?

A technológia lényege az, hogy két réteg elegendő a megfelelő vastagsághoz és puhasághoz, mivel az egymáshoz vezetett rétegek között, a domború mintázatban létrejött cellák különleges légréteget alkotnak. Ezek, az úgynevezett "puha cellák" minden eddiginél lágyabb tapintást nyújtanak a szilárdság növekedés ellenére, különösen a 2 rétegű kategóriában.

A két különböző minőségű alappapír rétegek összevezetésére épülő technológiai fejlesztésen olasz és német gépgyártókkal szoros együttműködésben dolgoztak a volt FOREST-PAPÍR Kft. fejlesztési szakemberei.

Milyen illatok érhetőek el a Forest toalettpapírok között?

A Forest toalettpapírokat sokféle illattal készülnek, hogy a legkülönbözőbb ízlést is kielégíthessék. Nézze meg termékeink bemutatását, és válasszon Ön is.

Mit jelent az „alkoholmentes illattal” felirat a Bianka papír zsebkendőkön?

A Forest valamennyi papír zsebkendője vízbázisú illatanyaggal készül, így hozzáadott alkoholt nem tartalmaz.

Az érzékeny bőrűek/allergiások milyen Forest terméket válasszanak?

Az érzékeny bőrű, allergiára hajlamos vásárlóinknak elsősorban az illat- és színezőanyag-mentes toalettpapír és papír zsebkendő használatát javasoljuk. Hozzá kell tenni ugyanakkor, hogy a legtöbb esetben nincs összefüggés a higiéniás papírral való érintkezés és az allergiák kialakulása között.

Milyen festékkel készülnek a Forest szalvéták nyomatmintái?

A Forest valamennyi szalvétája vízbázisú, kifejezetten a háztartás-higiéniai papírtermékek gyártásához, nyomtatásához kifejlesztett festékekkel készül, így érintkezésre alkalmas az élelmiszerekkel vagy az emberi bőrrel.

Hogyan óvja a Sofidel Hungary Kft. a környezetet?

A Sofidel Hungary Kft. rendelkezik FSC COC tanúsítvánnyal, rendszerünket a Control Union Certifications tanúsította.

Az FSC® rövidítés a Forest Stewardship Council® (Felelős Erdőgazdálkodás Tanácsa) nevéből ered. A szervezet globális szinten lép fel a fenntartható erdőgazdálkodásért, az általuk kidolgozott tanúsítási rendszer lehetővé teszi annak megállapítását, hogy mely fa alapanyagú termékek származnak felelősen kezelt erdőkből. Ez a rendszer megköveteli a fenntartható fejlődés és a folyamatos fejlesztés alapelveinek alkalmazását az erdőgazdálkodásban és a nyomon követhetőség biztosítását a tanúsított erdőkből származó fákat felhasználó kereskedelmi és feldolgozó cégeknél.

A fentieken kívül a gyártás során létrejövő hulladékot szelektíven gyűjti vissza a cég, az így keletkezett papírhulladék visszaforgatásra alkalmassá válik.

Hol tehetem fel a kérdéseimet, észrevételeimet, ha az nincs felsorolva a listán?

Szívesen válaszolunk egyéb kérdéseire, lépjen velünk kapcsolatba!