MézMandula toalettpapírról

Vélemény: "Tisztelettel, hogy ne csak felhőtlen vélemények legyenek a levelek között (remélem az ilyen témájú is megjelenik):!
A ~10 nappal ezelőtt vásárolt (Auchan) 16 db-os Méz-Mandula illatosítású Wc papír, melyet az ismételten visszatérő akcióban árusított az áruház, igencsak vékonyra sikeredett! Miután évek óta csak ezt vásároljuk, és még van korábbi vásárlású is - nem volt nehéz az összehasonlítás. Kicsit tüzetesebben megvizsgálva: KÉT RÉTEGŰ mindegyik darab.!! Csak találgatok: ezért akciós, vagy most már minden esetben ki kell bontani egy csomagot és ellenőrizni szükséges a valós minőséget? Mert szép dolog a "Magyar Termék" kártya a csomagban, vásárlói ígérvénnyel, de először a termék minőségére kellene jobban odafigyelni (nem a vásárlónak). A z áruházban hiába is reklamálnék számla hiányában - a károm ettől még él. És a legrosszabb, hogy nemcsak a pénzbeli. A vásárlói bizalom ennél sokkal többet ér!!!!!

Tövisházy Ottó


Válasz: Tisztelt Tövisházy Ottó! Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét, mert nagyon fontosnak tartjuk a közvetlen vásárlói visszajelzést. Természetesen jól esik, ha ez pozitív, de igazán azok a fontosak, amik valamilyen problémát jeleznek, mert ezek adnak lehetőséget a hibáink korrigálására. Termékeink tömeggyártásban készülnek, és bár rendszeresen ellenőrizzük a minőséget, sajnos előfordulhat, hogy hibás tételek átcsúsznak az ellenőrzésen. Biztosíthatom, hogy nem szándékos minőség rontásról van szó, és a problémának utánajárunk (a magunk érdekében is). Minőségbiztosítással foglalkozó kollégánk keresni fogja az ügyben.